« Život
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
POSJETILI SMO ...

Caffe bar Žiraffa – pravo mjesto za odmor

Uz kavu i limunade sa svim vrstama voća može se sjediti satima

Fotografija vijesti
Više o

maksimirska

,

robert ugrina

Jeste li se ikada imali potrebu skloniti na kratko od svih ludosti svijeta koje Vas prate tokom radnog dana i sjesti na mirno mjesto gdje možete uživati u svojoj kavi? Tada je Žiraffa pravo mjesto za Vas.

Lokal je smješten u Zagrebu, Maksimirska 68 u malom izdvojenom uglu što posjetiteljima jamči tišinu i ugodan razgovor. Lokal je nekoć držao i meksičku kuhinju, ali od jeseni je prenamijenjen kako bi i pušači mogli uživati u svojih pet minuta odmora. Veoma je ugodnog ambijenta s kvalitetnom rasvjetom i udobnim namještajem.

Kao posebnu specijalnost lokaka izdvojili bismo jedinstvene limunade kakve ne možete naći nigdje drugdje u gradu. Žiraffine limunade pomiješane su s nevjerojatnim kombinacijama voća - bobičasto voće, naranča i kokos, menta, kupine i jagode. S obzirom da su sokovi potpuno prirodni, zdravi i osvježavajući svakako preporučamo da ih odete probati.

Žiraffa također najavljuje i nove kombinacije kava kako bi zadovoljila istančan ukus pravih kavoljubaca. Cilj je, kako kaže vlasnica Marina Čutura, zadovoljiti sve posjetitelje lokala kako bi se osjetili dobrodošlima i zadovoljno vratili nazad. Ako želite pronaći pravo mjesto za odmor, preporučamo Vam da poklonite svoje povjerenje lokalu Žiraffa i provjerite zašto smo ga preporučili.

06.10.2010. 07:17:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh