« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Bura zatvorila magistralu za autobuse

Snažan vjetar puše u priobalju i na A6, a u većem dijelu zemlje su kolnici mokri i skliski

Maslenički most je još uvijek otvoren
Maslenički most je još uvijek otvoren (Arhiva)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

Na Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zbog bure je zabranjen promet za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), izvijestio je jutros HAK.

Jak vjetar puše i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića, no autocesta je otvorena za sva vozila. U većem dijelu zemlje vozi se po mjestimice mokrim ili vlažnim i skliskim kolnicima. 

U Slavoniji ponegdje ima i magle, smanjena je vidljivost na dionicama autoceste A3 Bregana-Lipovac između Novske i Lipovca. Upozoravaju se vozači da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. 

Na brojnim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi, pa HAK moli vozače za strpljenje i upozorava ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine. Povremene smetnje ili kraći zastoji mogući su na Jadranskoj magistrali (D8) od Novog Vinodolskog do Klenovice, kod Omiša, od Živogošća do Ploča, gdje se zbog radova vozila propuštaju naizmjence. 

Tijekom dana uz povremenu kišu vozit će se po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima. Na graničnim prijelazima ne očekuju se poteškoće, no mogući su problemi u trajektnom i katamaranskom prometu zbog najavljenog juga.

06.05.2013. 08:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh