« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Bura zatvorila ceste i mostove

Olujni vjetar radi velike probleme u prometu od Senja do Maslenice

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CROPIX)
Više o

stanje na cestama

,

zatvorene ceste

,

bura Maslenica

,

zatvoren Paški most

Dionica autoceste A 1, od čvora Sveti Rok do čvora Maslenica, zbog olujne bure zatvorena je za sav promet, kao i D 54 Maslenica-Zaton Obrovački, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog bure na dionici jadranske magistrale, od Bakra do Senja prometuju samo osobna vozila, a od Senja do Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle i teretna vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu). Paški most zatvoren je za I. i II. skupinu, a Krčki most za I. skupinu vozila.

Jak vjetar puše na dionici autoceste Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, s olujnim udarima na vijaduktu Hreljin.

Magla smanjuje vidljivost od čvora Delnice do tunela Čardak, te od tunela Veliki Gložac do čvora Bosiljevo 2.

Na cijeloj dionici od Kikovice do čvora Bosiljevo 2 promet teče usporeno zbog rosulje koja se ledi u dodiru s tlom.

HAK upozorava na ledenu kišu i na A 1 od čvora Bosiljevo do tunela Mala Kapela. Na dionici od čvora Zagvozd do čvora Ravče pada snijeg i prometuje se sa zimskom opremom.

Kolnici su vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je i poledica. Na osobit oprez upozorava se na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelju te osobnih vozila na graničnim prijelazima Bregani i Pasjaku, javio je HAK.

 

03.01.2009. 08:01:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh