« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
stanje na cestama

Bura usporava promet u priobalju

Od Senja do Sv. Magdalene zabrana prometa za I. skupinu vozila

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

stanje na cestama HAK

,

bura Sv. Magdalena

Zbog jakog vjetra Jadranskom magistralom (D 8) od Senj do Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle), izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.

Jak vjetra usporava promet na A 6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobić i na A 1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica (vozi se uz ograničenje brzine na 40 km na sat).

Riječka obilaznica otvorena je u oba smjera, ali zbog suženja kolnika na nekoliko dionica prometuje se otežano. Na čvoru Škurinje zatvoreni su izlazni i ulazni kraci na južnom kolniku (smjer Zagreb). Na čvoru Orehovica zatvoren je uključni krak s riječke obilaznice u smjeru Zagreba. Vozila koja se kreću u smjeru Zagreba preusmjerena su preko čvora Sv. Kuzam, industrijske zone Kukuljanovo na čvor Čavle.

Na dionici autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica od 221. do 237. kilometra vozi se dvosmjerno desnom stranom (smjer Split), a zabranjen je promet izvanrednim prijevozima širima od 3,40 metra, zbog sanacije odrona na 235. kilometru.

Zabrana prometa za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će u nedjelju, na blagdan Svih Svetih (1. studenog) od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, te na Ličkoj magistrali (D 1).

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema poteškoća, a trajekti plove redovito.(HAK/metro-portal)

 

31.10.2009. 07:56:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh