« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
OLUJNI UDARI

Bura i dalje stvara probleme u prometu

Dionica autoceste Zagreb-Rijeka, između čvorova Kikovica i Delnice, ponovno je danas zatvorena za sav promet zbog olujnih udara bure

Fotografija vijesti
Više o

nevrijeme

,

promet

,

bura

,

autocesta Zagreb-Rijeka

,

HAK

,

stanje na cestama

Zbog olujne bure dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice zatvorena je za sav promet, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK), javlja Hina.

Autocestom A1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica i Jadranskom magistralom D8 od Bakra do Svete Marije Magdalene smiju voziti samo osobna vozila.

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama ( I. skupina).

Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u u Lici, u Gorskom kotaru na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo 2 i Delnice i drugim cestama na području Delnica i Vrbovskog; na sjevernom Primorju na širem području i zaleđu Rijeke, na Jelenju i Čavlima te otocima Rabu, Krku, Cresu i Lošinju; u Istri na području Labina i Ćićarije.

Vozače HAK upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme.

Trajekt na liniji Prizna-Žigljen ne plovi, a u prekidu su katamaranske linije iz Rijeke prema Lošinju i Novalji. Trajekt na liniji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna vozila, a Brestova-Porozina vozila do pet tona.

Na graničnim prijelazima nema poteškoća.

01.02.2012. 08:43:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh