« Glazba
objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana
NAJAVE

Buč Kesidi rasprodali 4 koncerta u Saxu

Buč Kesidi rasprodali 4 koncerta u Saxu - u prodaji manje od 30% kluba za preostale datume

Prodaja ide odlično
Prodaja ide odlično (Arhiva)
Više o

klub SAX

,

Buč Kesidi

Grupa Buč Kesidi već je rasprodala 4 od 7 koncerata koje će početkom prosinca odsvirati u zagrebačkom klubu Sax. U ponudi je još ostalo manje od 40% ulaznica za svirke u ponedjeljak 4., utorak 5. i srijedu 6. prosinca.

Nakon pet rasprodanih koncerata u dvorištu ALU u Ilici 2021. te stadiona Šalata u svibnju ove godine Buč Kesidi ponovo bilježe fantastične nove rezultate u Zagrebu. Rezidentura u Palmotićevoj obilježit će koncertni prosinac, a dolazi kao kruna na veliku sezonu benda. Iza Buč Kesidija je uspješna turneja „Skupi snagu" u sklopu koje su, osim Zagreba, nastupili u puno regionalnih gradova, da bi vrhunac došao s rasprodanim beogradskim stadionom Tašmajdan pred 10.000 ljudi. Također, bend je početkom listopada nastupio ispred 12.000 ljudi u ljubljanskoj Areni u Stožicama, kao gosti Joker Outu, a najavljen je i njihov solo koncert u glavnom grad Slovenije - u Kino Šišku dolaze 17. veljače 2024. Osim predstavili su i tri pjesame sa svog nadolazećeg, trećeg studijskog albuma.

Upravo je Zagreb jedan od epicentara njihove popularnosti gdje bend u prosincu donosi sve svoje najveće pjesme kao što su „Euforija", „Kafe aparat", „Laž", „Skupi snagu", „Subota", „TIHO", „Curimo po asfaltu" te naravno „Nema ljubavi u klubu", „Nedelja ujutru" i „Đuskanje ne pomaže" te mnoge druge.

Legendarni klub Sax u Palmotićevoj ulici proslavit će u narednoj sezoni 25 godina rada i obilježit će to nizom intimnim klupskih koncerata velikih imena domaće i regionalne scene.

Preostale ulaznice za koncerte u ponedjeljak 4., utorak 5. i srijedu 6. prosinca mogu se kupiti u sustavu Eventim i na blagajni kluba Sax svaki dan u radno vrijeme kluba, a iznose 20 eura.

22.10.2023. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh