« Kultura
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Bruketa i Žinić u žiriju London Awardsa ‘08.

Naš dizajnerski dvojac predsjedat će žirijem prestižnih nagrada

Naši dizajneri dvije godine zaredom osvajali su nagradu LIA
Naši dizajneri dvije godine zaredom osvajali su nagradu LIA
Više o

dizajn

,

Bruketa&Žinić

,

London International Awards

,

LIA

Dizajnerski dvojac Bruketa&Žinić, nakon što su dvije godine uzastopno osvajali zlato na London International Awards (LIA), pozvani su da predsjedaju žirijem za kategorije najbolje pakiranje i dizajn. LIA žirijima dosad su predsjedali  eminentni kreativni direktori iz cijeloga svijeta poput Trevora Beattiea, Davida Abbota, Johna Hagertya i Andersa Kornestedta.

- Ovaj poziv jedan je od najznačajnijih trenutaka u našim karijerama i vrlo važna potvrda dosadašnjeg rada - izjavili su Davor Bruketa i Nikola Žinić te dodali kako im je čast biti dio svjetske kreativne kreme koja čini listu predsjednika žirija London International Awardsa.
LIA postoje od 1985. godine i ističu se kao međunarodna ikona kreativne izvrsnosti.

Ikona izvrsnostiLIA postoje od 1985. i ističu se kao međunarodna ikona kreativne izvrsnosti. Nagrađuju se radovi iz oglašavanja, dizajna i digitalnih medija, a svjetski istaknuti žiri svake godine čine najtalentiraniji i najnagrađivaniji autori u industriji. 

Nagrađuju se radovi iz oglašavanja, dizajna i digitalnih medija, a svjetski istaknuti žiri svake godine čine najtalentiraniji i najnagrađivaniji autori u industriji. Bruketa i Žinić dosad su već žirirali natjecanjima poput njujorške Cresta Awards u čijem je žiriju Davor Bruketa stalni član, zatim na Magdalena festivalu u Mariboru, Golden Drum festivalu u Portorožu, britanskim D&AD nagradama te na Moscow International Advertising Festivalu.

Bruketa&Žinić nagrađivani su na natjecanjima Cresta, ADC New York, EPICA, Young Guns, New York Festivals, I.D. itd. Radovi su im objavljeni u svim značajnijim stručnim časopisima i knjigama poput Grafik, I.D., How, Novum, Print Magazine te u brojnim knjigama. (METRO) 

10.04.2008. 23:20:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh