« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
macho

Bruce Willis zaljubljen u svoju novu suprugu

Par se ne libi pokazivati strast na svakom kutku

(W)
Više o

Bruce Willis

,

Emma Heming

'Mi smo odvratni' izjavio je za časopis W Bruce Willis, 'Ljubimo se u javnosti. Znam da postoji neko pravilo da to ne smiješ raditi - Kako ono? Javno pokazivanje ljubavi?'

'Da, to se zove Public Display of Affection' kaže tridesetdvogodišnja Emma Heming,  nova supruga poznatog glumca i model. Ali što očekujete? Njih dvoje su 'ludo zaljubljeni', kaže Bruce, za novo izdanje magazina 'W'. Ne znamo zašto no zaista se čini da mlada supruga dosta izgledom podsjeća na jednu prošlu priču Willisova života.

Bruce je za časopis izjavio kako je prošao prvu zaljubljenost i sada je u fazi 'Ljubav je odgovor za sve'. 'Proveo sam posljednjih deset godina sam, i većinu vremena moram priznati, nesretan. U nekon mračnom kutku. Nikad nisam mislio da će druga osoba biti odgovor na moje loše stanje. Znao sam reći - Hej, možda jesam sam, ali nisam usamljen- To je bilo samo zavaravanje samoga sebe. Tada sam se nekako počeo družiti s Emmom i moji su dani postajali zanimljiviji i puno veseliji' kazao je zaljubljeni pedesetčetverogodišnjak dokazujući kako za ljubav nikada nije kasno, a s obzirom na razliku u godinama mladog bračnog para i kako prava ljubav ne poznaje godine. (metro-portal)

16.06.2009. 11:49:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh