« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
FEMME FATALE

Britney Spears stiže u zagrebačku Arenu

Jedna od najkontroverznijih i najprodavanijih pjevačica stiže u Zagreb 1. listopada

Britney Spears stiže u Zagreb 1. listopada
Više o

Britney Spears

,

Arena Zagreb

,

koncert

,

femme fatale

Pop-zvijezda Britney Spears potvrdila je da u sklopu svoje turneje dolazi u Hrvatsku! Koncert će održati 1. listopada u zagrebačkoj Areni kamo će doletjeti iz Budimpešte.

Kontroverzna pjevačica najavljuje fenomenalan show na produkcijski zavidnoj razini po čemu su već godinama poznati njeni nastupi uživo.

Sanja Ajdinovski iz Adria Entertainmenta izjavila je da pregovaranje nije trajalo predugo, a osobni zahtjevi Britney Spears još nisu poslani. Poučena iskustvom, uvjerena sam da su priče o razmaženosti zvijezda prenapuhane i pretjerane. Za sada smo dobili produkcijske zahtjeve iz kojih je vidljivo da je riječ o velikom vizualnom spektaklu radi čega smo kapacitet dvorane morali smanjiti na 12.000 mjesta'.

Na turneji Femme Fatale koja 16. lipnja počinje u Sacramentu, a u sklopu koje pjevačica dolazi i u Zagreb, Britney promovira svoj sedmi istoimeni studijski album. Singleovi Hold it against me i Till the world ends novi su njeni hitovi prodani u milijunima kopija, a koji su joj vratili nekadašnji sjaj. Britney je glazbenica koja je u prošlom desetljeću slovila za jednu od najprodavanijih umjetnica s više od 67 milijuna prodanih albuma.

10.06.2011. 08:07:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh