« Fun
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
NADNARAVNA BUKA

Britanka zbog preglasnog seksa zaradila uvjetnu zatvorsku kaznu

Sutkinja je nakon preslušavanjem samo djelića tonskog zapisa izjavila kako je shvatila u kakvoj su nevolji njezini susjedi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Velika Britanija

,

seks

,

buka

Caroline Cartwright, 48-godišnja Britanka, osuđena je u petak na sudu u Newcastleu na osam tjedana zatvora uvjetno, jer je prekršila sudsku odredbu da razinu buke tijekom seksa svede na prihvatljivu razinu.

Cartwright je u studenome bezuspješno pokušala ishoditi ukidanje sudske odredbe, koju je, usput budi rečeno, kršila često, javlja AFP.

Sutkinja je u petak obrazložila da je preslušavanjem samo djelića tonskog zapisa shvatila u kakvoj su nevolji njezini susjedi jer optužena "ne ulaže nikakav trud da se stiša".

"Zatvorska kazna nužna je kako bismo Vas uvjerili. Budete li ponovo kršili javni red i mir, kazna neće biti uvjetna i morat ćete u zatvor", rekla je sutkinja.

Očevici su buku opisali kao "nadnaravnu", kao da netko nekoga ubija.

Optužena se u svoju obranu pozivala na britanski zakon koji pojedincu jamči "poštovanje privatnog i obiteljskog života". Kazala je da razinu buke tijekom snošaja sa svojim suprugom ne uspijeva ograničiti. (hina/metro-portal)

22.01.2010. 17:58:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh