« Fun
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
NAPALJENI I PIJANI

Britanci poludjeli za selom Fucking u Austriji

VIDEO - Fucking je postao meta Britanaca koji u selo dolaze samo kako bi se fotografirali kraj table s imenom sela, a često se kraj table i seksaju

selo fucking
selo fucking (Wikipedia)
Više o

selo Fucking

,

Snješka Šlibar

,

burza u Singapuru

U Austriji postoje sela zanimljivih imena, kao što su Kissing, Petting, ali i Fucking. Upravo ovo posljednje selo je zbog svojeg naziva postalo popularno među Britancima, i to među Britancima koji dolaze samo kako bi se fotografirali s tablom na kojoj piše ime sela. Selo je postalo poznato još prije nekoliko godina, ali u posljednje vrijeme postalo je meta britanskih turista.

Oni se kraj table s imenom sela fotografiraju i s različitim stupnjem odiijevanja, odnosno golotinje - oni najhrabriji fotografiraju se i tijekom spolnog odnosa. U tome stanovnici Fuckinga, naravno, ne vide ništa privlačno i neprestano pijanim i napaljenim Britancima objašnjavaju da se ime sela ne izgovara "faking" nego "fůking", dakle da ime sela uopće ne znači ono što svi misle da znači.

Osim toga, budući da selo nije turističko i ne nudi ''Fucking'' suvenire, turisti stalno pokušavaju ukrasti tablu s imenom sela.

06.09.2010. 12:42:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh