« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Brazilci prekinuli jednogodišnji post

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Brazil

,

Diego Maradona izbornik

,

pobjeda brazilske reprezentacije

Brazilska nogometna reprezentacija pružila odličnu igru i uvjerljivo je pobijedila Portugal sa 6-2 u prijateljskoj utakmici u Brasiliji.

Počelo je loše za domaću momčad, budući da je Danny već u 4. minuti doveo u vodstvo Portugal. Domaći navijači već su počeli zviždati brazilskom izborniku Carlosu Dungi. No, ubrzo ih je utišao napadač Seville Luis Fabiano, koji je sa dva pogotka (8, 25) uspio Brazilu osigurati prednost na poluvremenu. Početkom drugog dijela Brazilci su još dva puta zatresli mrežu, Maicon (55) i Luis Fabiano (57), te su došli do uvjerljivog vodstva 4-1. Preostala dva pogotka za Brazil postigli su Elano (65) i Adriano (90+1), a Simao Sabrosa (62) je samo uspio ublažiti poraz Portugala.

Tako je Brazil prekinuo crni niz pred domaćim navijačima, budući da nisu uspjeli postići pogodak na domaćem terenu od studenoga prošle godine.

"Iako je ovo predivan osjećaj, moram biti smiren jer od Ronalda nitko nije uspio biti standardni centarfor Brazila", izjavio je trostruki strijelac i najbolji igrač susreta Luis Fabiano. Odličnu partiju pružili su i Kaka te Robinho. (hina/metro-portal)

20.11.2008. 13:36:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh