« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
Paul McCartney:

Brak s Heather Mills bila je jedna od najgorih odluka prošlog desetljeća

Bivši Beatle otkrio je također Magazinu Q da nikako ne planira u mirovinu - sviranje mu je još uvijek velika zabava

(Getty Images)
Više o

Paul McCartney

,

heather mills

,

razvod

One koji su pratili gadan razvod braka Paula McCartneyja i Heather Mills neće iznenaditi vijest da bivši Beatle vjeruje kako je njegov brak bio jedan od najvećih pogrešaka posljednjeg desetljeća. Taj je brak skončao uz suze, vrijeđanje po novinama i licitaciju ogromnih suma novaca pri podjeli imovine.

McCartney donedavno nije želio davati izjave o svom razvodu, međutim za magazin Q izjavio je: "Ok, da, mislim da je to svakao pretendent na titulu najgorih odluka - ali ne želim s izjavama o toj lošoj odluci nikoga povrijediti, jer takve se stvari događaju ljudima."

Sir Paul zahvalan je braku s Heather Mills na šestogodišnjoj kćerkici Beatrice koja je plod toga braka.

"Uvijek gledam na pozitivnu stranu, a to je činjenica da sada imam još jednu predivnu kćer" rekao je McCartney magazinu.

Također, trenutno je u vrlo sretnoj vezi s Amerikankom Nancy Shevell za koju kaže da je jedna od najljepših događaja u proteklom desetljeću. Isto tako, odlučio je prekinuti glasine o tome da planira u mirovinu s obzirom na to da mu je 67 godina: "Ni slučajno, predobro se zabavljam. Što bih radio u mirovini? Sjedio na sofi i gledao TV? Ne hvala. Radije sviram."

13.12.2009. 23:56:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh