« Kultura
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
RADIONICE

Bradaonica u DZIU Medika

Posljednja ovogodišnja radionica održati će se u subotu 30.studenoga 2019. Od 18.00 sati u prostoru DZIU Medika

Pošaljite klince!
Pošaljite klince! (Arhiva)
Više o

radionice

,

AKC Medika

,

Bradaonica

Autonomni kulturni centar Attack i Kazalište sjena Tripstih, pozivaju na prijavu na radionicu Male Kulturne scene - Bradaonica. Posljednja ovogodišnja radionica održati će se u subotu 30.studenoga 2019. Od 18.00 sati u prostoru DZIU Medika.

Radionice su besplatne, a namijenjene su djeci od 5 - 12 godina. Broj polaznika je ograničen. Prijave se zaprimaju na : kazaliste.tripstih@gmail.com

Radionice iz ciklusa Mala kulturna scena baziraju se na radu s djecom kroz interaktivnu igru, gdje djeca uz kreativan rad imaju mogućnost i naučiti različite sadržaje. Subotnja radionica za temu ima nadolazeće prosinačke praznike, stoga će se na radionici izrađivati čestitke, osmišljavati i pjevati pjesme, izrađivati poklone, igrati razne igre.

Radionice nastavljamo i dalje s parolom: umjetnost, znanost i kultura dostupne svima
TRIPSTIH

Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Tripstih), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi, Tripstih). Neven Aljinović Toth (IGK, Tripstih), Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Skaska, Tripstih)

Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera.. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata,neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija . Autor je i organizator Festivala Grafoskopa.

Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture republike Hrvatske, Grada Zagreba - Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Više na: www.attack.hr

Facebook event

28.11.2019. 16:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh