« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
ŠTO ČITATI

'Božićna kutija' - idealno blagdansko štivo

Pravo je čudo Božićne kutije u tisućama duša koje je nadahnula i srcima koja je izliječila - OSVOJITE KNJIGU

Božićna kutija
Božićna kutija (Božićna kutija)
Više o

Božićna priča

,

nagradna igra

,

Richard Paul Evans

,

Božićna kutija

Otkad je izdana, više je od sedam milijuna ljudi je dirnula čarolija Božićne kutije, blagdanskoga klasika koji je omiljen u naše doba kao što je Božićna priča bila u Dickensovo.

Kad je Richard Paul Evans pisao Božićnu kutiju, zamislio ju je kao osobni izraz ljubavi prema svojim dvjema kćerima Jenni i Allyson. Premda im je često govorio da ih voli, smatrao je da neće zaista postati svjesne dubine njegovih osjećaja dok ne budu osjetile radost podizanja vlastite djece, a dotad će se njihov odnos zauvijek promijeniti.

Osvojite Božićnu kutiju na Metro portalu!

Pišući Božićnu kutiju nadao se da će u jednome trenutku u budućnosti one pročitati knjigu i spoznati očevu ljubav. Kad je Evans počeo pisati, zaprepastilo ga je nadahnuće koje je obuzelo njegovo srce i um.

Dovršio je dirljivu priču o udovici i mladoj obitelji koja dolazi živjeti s njom u manje od šest tjedana i dao uvezati dvadeset primjeraka kao božićne darove za obitelj i prijatelje.

Tijekom sljedećih tjedana tih je dvadeset primjeraka kolalo od obitelji do obitelji, od prijatelja do prijatelja i ono što je počelo kao pripovijetka za dvije djevojčice postalo je poruka čuda, nade i ozdravljenja za ljude diljem svijeta.

Knjigu u izdanju Mozaika knjiga možete nabaviti po cijeni od 49 kuna.

Richard Paul Evans je autor osam romana uključujući trilogiju Božićna kutija i trilogiju Medaljon, kao i dječjih knjiga Ples, Božićna svijeća, Teleskop i Kula. Dosad je tiskano više od 11 milijuna njegovih knjiga.

Svi prihodi od prodaje Evansovih knjiga za djecu odlaze njegovoj organizaciji Christmas Box House International, koja osniva prihvatilišta i pruža utočište zlostavljanoj djeci. Evans i njegova obitelj žive u Utahu i Italiji.

Posjetite autorovu web-stranicu:
www.richardpaulevans.com


20.12.2010. 16:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh