« Nogomet
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SP BRAZIL 2014

Bosna i Hercegovina izgubila od Nigerije

Kad si mali i prvi puta dođeš na Svjetsko prvenstvo, lako ti se dogodi da te pokradu u prve dvije utakmice, kao što se dogodilo BiH

Džeki je poništen čisti gol
Džeki je poništen čisti gol (Screenshot YouTube)
Više o

SP u Brazilu

,

Bosna i Hercegovina Nigerija

Bosna i Hercegovina izgubila je od Nigerije 1:0 i pakira kofere za povratak kući nakon što odrade treću utakmicu s Iranom.

Poraz je neopravdan i iako Zmajevi priznaju da je Nigerija igrala bolje, u rezultat je svoje prste upleo sudac, a ne igra. Naime, u prvom poluvremenu poništen je čisti gol Džeke zbog navodnog zaleđe o kojem nema govora, a Nigerija je dala gol nakon evidentnog prekršaja u napadu.

Istina, Bosna je igrala lošije nego protiv Argentine, pogotovo Spahić koji je u prvih desetak minuta napravio četiri velike greške koje su lako mogle doći glave njegovoj momčadi, no na sreću nisu primili gol.

No, iz jedne takve situacije pao je gol za vodstvo Nigerije u 29. minuti. Emenike je prekršajem oduzeo loptu Spahiću i dodato Odemwingieju koji je mirno spremio loptu iza Begovića. 

Ipak, povesti je trebala Bosna par minuta ranije - Pjanić je izbacio Đžeku u sjajnu priliku, ovaj je primio loptu s nigerijskim braničem metar ispred sebe, pomoćni sudac ne svira ništa, Džeko postiže gol i tek tada sudac označava zaleđe.

Do kraja utakmice sudac je puštao Nigerijce da kradu vrijeme i valjalju se po terenu za svaku sitnicu i Bosna je ispala ponosna, ali ipak ide kući ....

Sve rezultate i tablice po skupinama pogledajte ovdje

22.06.2014. 07:44:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh