« Biznis
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
SAZNAJEMO

bonbon predstavio nove tjedne pakete za 10 i 20 kuna

bonbon korisnici bonova od ožujka imaju još veće mogućnosti optimiziranja svoje potrošnje uz nove tjedne pakete interneta, razgovora i SMS-a.

bonbon tjedni paketi
bonbon tjedni paketi (bonbon)
Više o

Bonbon

,

tjedni paketi

Rijetko tko nije primijetio novu bonbon kampanju u kojoj su predstavljeni novi tjedni paketi, no što oni zapravo omogućuju bonbon korisnicima? Tjedni paketi dolaze u sljedećim varijantama - Mali razgovori, SMS i Internet i Veliki Internet. Korisnici mogu birati između 200 minuta, 150 SMS-ova ili 1 GB, svaki za 10 kuna, ili 2 GB za 20 kuna.

Tjedni paketi se mogu, osim samostalno, koristiti i kao nadopuna postojećim paketima, pa se korisnici bonbon mreže više nikad neće naći u situaciji da im nedostaje gigabajta ili minuta, a pakete mogu jednostavno aktivirati putem weba, aplikacije ili SMS-a.

Odlična star na koju su bonbon korisnici već navikli jest prijenos jedinica u sljedeće vremensko razdoblje, što vrijedi također i za tjedne pakete. To znači da će se prilikom reaktivacije paketa sve nepotrošene jedinice prenijeti u sljedeći tjedan.

Podsjećamo, bonbon je i do sada korisnicima omogućavao kreiranje vlastite tarife jer je ponuda složena na način da se sastoji od paketa razgovora, SMS-a, Interneta i multimedije u nekoliko veličina, kako bi svatko mogao izabrati točno ono što mu odgovara.

Cijela ponuda se može vidjeti na bonbon stranici, na kojoj se također može postati bonbon korisnik i prenijeti broj u bonbon mrežu bez odlaska na prodajno mjesto.  

27.04.2018. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh