« Spektakli
objavljeno prije 13 godina
SUTRA SPEKTAKL

Bon Jovi sutra u Zagrebu - danas u New Jerseyju

Vremenska prognoza kaže da će vrijeme biti promjenjivo, pa fanovi na Maksimiru mogu očekivati i kišu koja im, nadamo se, neće pokvariti veselje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Jon Bon Jovi

,

Bon Jovi koncert Zagreb

Dok su pripreme za nastup Jona Bon Jovija na Maksimirskom stadionu, rocker Jon Bon Jovi nakratko je prekinuo svjetsku turneju da bi se posvetio nečemu sasvim drukčijem: slušanju problema mladih diljem Sjedinjenih Država, pišu američki mediji.

U ponedjeljak je posjetio centre za mladež u Newarku, najvećem gradu New Jerseyja i bila je to posljednja etapa njegove turneje "slušanja otuđene mladeži", tijekom koje se već zaustavio u New Orleansu, Atlanti i Houstonu.

Bon Jovi je član Vijeća Bijele kuće za rješavanje problema zajednice, koja se bavi traženjem uspješnih projekata za mlade, koje onda kani umnažati.

"Ja iskreno vjerujem u mlade", rekao je taj roker rođen u New Jerseyju. "A sad su dobili priliku da oni govore, a ja sam slušao".

Vijeće planira predati izvještaj vladi Baracka Obame koja je svjesna statističkog podatka da manje od polovine mladih Amerikanaca do 25. godine stekne obrazovanje, vještine i sposobnosti potrebne za rad.

Sudionici susreta u Newarku rekli su Bon Joviju da su im glavna briga nezaposlenost, nedostatak mentora za mlade i vršnjačko maltretiranje.

Bon Jovi je prodao više od stotinu milijuna ploča diljem svijeta, ali unatoč globalnome uspjehu i rasprodanoj turneji uvijek nađe vremena za dobra djela.

Bon Jovi svoju svjetsku turneju u srijedu seli u Europu, prvim koncertom na maksimirskom stadionu u Zagrebu.

07.06.2011. 16:53:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh