« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
TOUR

Bon Jovi kreće na turneju

Turneja u kojoj će Bon Jovi posjetiti i Maksimir počinje 27. siječnja

Fotografija vijesti
Više o

Zagreb

,

Maksimir

,

ulaznice

,

Bon Jovi

,

turneja

Američki dio turneje "Bon Jovi 2011 Tour"  u kojoj će posjetiti 24 grada, glazbene ikone Bon Jovi započinju u svom rodnom gradu Sayreville , New Jersey već ovog četvrtka, 27.01.2011.g. Bend koji će zasigurno pamtiti 2010. g. kao jednu od najuspješnijih godina u svojoj karijeri, nije zaboravio niti na svoje europske fanove. Veliki koncertni spektakl očekuje nas u Zagrebu na stadionu Maksimir već u lipnju ove godine.

Bon Jovi osim što su u Madridu na MTV European Music Awards dobili prestižnu nagradu 'Global Icon' , koja je od ove godine uvedena kako bi se odalo priznanje glazbenicima glazbenim ikonama, kompilacijom hitova "Greatest Hits "osvojili su top liste diljem svijeta. Bend se nalazi na samom vrhu europske Bilbordove top liste, a njihov najnoviji hit singl "What Do You Got? " postao je najbrže rastući radio singl u povijesti benda. Skorašnji zagrebački gosti našli su se i na vrhu liste najuspješnijih koncertnih atrakcija 2010. godine, te su u 12 mjeseci imali 69 posve rasprodanih koncerata. Prije njih istim su se postignućem u posljednjih 25 godina mogli pohvaliti samo legendarni "The Rolling Stones" i  "Grateful Dead " .

Europsku turneju u kojoj će posjetiti 24 europska grada, Bon Jovi započinje upravo u Zagrebu. Koncert će se održati  8.lipnja 2011.godine na Maksimirskom stadionu, a svoju ulaznicu za najveći rock spektakl 2011.g. možete  kupiti  na svim ovlaštenim mjestima Eventima.

Ulaznice su podijeljene su u nekoliko kategorija :

VIP LOŽA : 800 kn

DIAMOND RING :2000 kn

GOLDEN CIRCLE (Fan pit) : 440 kn/ RASPRODANO

PARTER :330 kn

SJEDENJE I. KATEGORIJE (donja tribina istok i zapad, ) : 440 kn

SJEDENJE II. KATEGORIJE ( donja tribina sjever): 300 kn

LUPA PROMOTION SLAVI 5. ROĐENDAN!!!!

 U 2011. godini slavimo 5 godina uspješnog poslovanja i tom prilikom se želimo odužiti našim vjernim posjetiteljima koncerata:  na sve ulaznice za projekte koji će se održati sljedeće godine dajemo 10% popusta ukoliko se kupe u našem uredu (Drniška 22, Zagreb)

26.01.2011. 06:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh