« Biznis
objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana
BOLT

Bolt Plus: pogodnosti za najaktivnije korisnike vožnje na zahtjev

Bolt Plus pretplatnici imati će pogodnosti kao što je zaštita cijene, što je posebno isplativo u vrijeme visoke potražnje za vozilima

Bolt Plus
Bolt Plus (Arhiva)
Više o

Bolt Plus

Bolt, vodeći pružatelj usluge vožnje na zahtjev u Hrvatskoj, predstavlja novi program vjernosti Bolt Plus zahvaljujući kojem najvjerniji korisnici mogu pristupiti ekskluzivnim pogodnostima vožnje na zahtjev. Korisnici Boltove aplikacije imaju mogućnost pretplate za 5,99 eura mjesečno, a usluga je dostupna u svim hrvatskim gradovima u kojima je Bolt prisutan. U isplativost ove usluge uvjerilo se preko 47 tisuća globalnih pretplatnika, dok se u Hrvatskoj taj broj već mjeri u tisućama.

Tako će Bolt Plus pretplatnici imati pogodnosti kao što je zaštita cijene, što je posebno isplativo u vrijeme visoke potražnje za vozilima, tijekom loših vremenskih uvjeta ili prometne špice. Pretplatnici će na raspolaganju imati i tri besplatna otkazivanja vožnje mjesečno, a Bolt planira uvođenje i dodatnih funkcionalnosti nakon lokalnih testiranja, uključujući besplatne nadogradnje kategorija i prioritetnu dostavu putem Bolt Fooda.

„Kao vodeći pružatelj usluga vožnje na zahtjev u Hrvatskoj, Bolt neprestano osluškuje potrebe tržišta i nudi usluge koje će odgovoriti na potrebe korisnika. Vjerujemo da Bolt Plus ima potencijal za široku primjenu među različitim kategorijama korisnika - bilo da kasnite na važan sastanak tijekom proloma oblaka, vraćate se iz noćnog izlaska u periodu kad je aktivno manje vozača ili ste zapeli u moru ljudi nakon velikog koncerta ili nogometne utakmice. Isto tako, ova opcija može biti jako korisna ususret početku turističke sezone, posebice za iznajmljivače čiji će se gosti zahvaljujući zaštiti cijena povoljnije kretati po turističkim središtima", izjavio je Tomislav Lukačević, direktor Bolt Hrvatska.

Tako će zaštita cijena unutar Bolt Plus opcije najčešćim korisnicima pomoći da uštede novac, ograničavajući maksimalni iznos povećanja cijena koji će platiti za vožnju tijekom perioda povećane potražnje. To će im, ujedno, olakšati planiranje troškova unutar predvidljivih granica, a svaki korisnik će biti obaviješten koliko je uštedio na svakoj vožnji kao rezultat zaštite cijena.

Uvođenjem Bolt Plusa, zarade naših vozača partnera ostaju neizmijenjene. Bolt će pokriti sve uštede ostvarene od strane korisnika, te ih proslijediti vozačima partnerima kao dio njihove zarade.

12.03.2024. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh