« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
T-MOBILE INMUSIC

Bogat noćni program T-Mobile INmusic festivala

Raznovrstan noćni DJ program na kojem će nastupiti Diskobajagi, DJ-i Silent Partya te DJ Studen

Diskobajagi na T-Mobile INmusicu
Diskobajagi na T-Mobile INmusicu (T-Mobile INmusic)
Više o

T-mobile INmusic festival

,

silent party

,

DJ Studen

,

Diskobajagi

Najavljujemo i noćni program ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala! Uz brojne strane i domaće izvođače na live pozornicama, predstavljamo i raznovrstan noćni DJ program na kojem će nastupiti Diskobajagi, DJ-i Silent Partya te DJ Studen.

Diskobajagi

Fantastičan DJ/VJ dvojac Diskobajagi poznati su kao vrsni party makeri koji će zažariti atmosferu miksevima pjesama Deep Purplea, Katy Perry, Justina Timberlakea, Plavog orkestra, Fatboy Slima, Rage Against The Machinea, Faith No More, Radioheada i mnogih drugih te osigurati najbolju zabavu do ranih jutarnjih sati!

Audio-vizualni dvojac Diskobajagi osnovan je 2008. godine, a iza imena Branski i Vedran kriju se dečki koji su inače članovi Dubioza Kolektiva (Brano Jakubović i Vedran Mujagić). Njihov live performans energična je i neočekivana kombinacija miksanja, sempliranja i re-editiranja video spotova, filmova i glazbe, kojim pomiču granice uobičajenog pristupa DJingu i VJingu.

Često nastupaju na afterima Dubiozinih koncerata (iako oni nisu DJ/VJ varijanta Dubioza Kolektiva), za koje im nikada ne manjka energije i volje da, kako i sami kažu „rasture klub do kraja".

Diskobajagi je dosad objavio i CD kompilaciju Operacija Diskobajagi, izdanu 2009. na kojoj se mogu čuti remiksevi poznatih bosanskohercegovačkih bendova: Letu štuke, Dubioza kolektiv, Skroz, Dbau, Starke, Sikter i KZU ole ole & PZU oje oje.
Najjači adut ovog neumornog dvojca je faktor iznenađenja koji njihove setove čini uvijek iznova zanimljivim i nepredvidljivim iskustvom, kako auditivno tako i vizualno.

Silent party

Ljubitelji elektronske glazbe i ove će godine moći uživati u plesnim ritmovima još jednog Silent partyja na kojem će istovremeno nastupati po tri DJ-a, svaki u svojoj boji (plava, crvena i zelena).

Publika će na slušalicama u svakom trenutku moći birati kojeg od izvođača želi slušati, a raznobojne lampice na slušalicama pokazat će kojeg DJ-a i koji kanal je publika odabrala, omogućujući DJ-ima uvid u prihvaćenost vlastite izvedbe.

Ovakva vrsta partyja omogućit će istovremeni nastup čak tri izvođača na tri kanala, u dva dana održavanja festivala, a svi posjetitelji željni vrhunske zabave, imat će priliku čuti čak 12 domaćih i stranih izvođača među kojima su Lady Voluptuous, Alen Simple, Marco i Vito na house kanalu, Dario Katušić, Damien, Fixsell, Dejan Carević na trance kanalu te Aldo Morro, Colin May, Sunny i La Beloff na analog/mechanical kanalu.

Silent party predstavlja inovativan i sve popularniji koncept baziran na slušanju glazbe putem bežičnih slušalica na tri kanala u isto vrijeme i na istom mjestu, omogućujući jedinstven glazbeni doživljaj uz neprekidnu komunikaciju DJ-eva i publike tijekom cijelog nastupa.

 

DJ Studen

DJ s dugogodišnjim stažom na Radiju 101 (emisije Van struje, Baci oko, Longplay, Soundpark itd.) i redoviti gost T-Mobile INmusic festivala, kojeg se u posljednjih gotovo 20 godina moglo pronaći na raznim gradskim lokacijama, a ponajviše u GK Jabuka. Sve to garantira dobar provod uz koloplet raznih glazbenih stilova savršeno usklađenih s profilom T-Mobile INmusic festivala.

 

10.06.2011. 17:25:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh