« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
KAO I OBIČNO

Bogat live tjedan u Hard Place-u

Koncertni dio tjedna otvorit će Juraj Belković i njegov S.O.S. band s neslužbenom promocijom novog albuma, a kao i uvijek sve završava nedjeljnim Dinner Blues Sessionom

Friday at six
Friday at six (Hard Place)
Više o

zagreb-info

,

Hard Place

,

Lula Mira

,

Juraj Belković

,

Bob Rock

,

Friday at six

,

svrike

Srijeda 08.12. // Jukebox & Fliper Nights

Konobar Mrzli se upisao na prvo mjesto na fliperu i tako prvi zaradio 5 besplatnih piva. Iako on trenira svaki dan mi se nadamo da ima netko tko će ga skinuti sa trona i zaraditi novih 5 besplatnih piva.  Ubacite svoju najdražu pjesmu i zaigrajte fliper.  Ako nema Vaše najdraže pjesme u „glazbenoj kutiji" recite to raščupanom konobaru ili najmanjoj konobarici i Hard Place će se potruditi ispraviti pogrešku.

Četvrtak 09.12. // Autorock - Juraj Belković & S.O.S. Band

Juraj Belković, poznatiji kao Jura, nekada je predvodio Sultans of Swing, zagrebački Dire Straits tribute bend, a u međuvremenu započinje snimanje vlastitog albuma. Osim tekstovima i glazbom na cijelom albumu, Jura se može pohvaliti i suradnjom s Arsenom Dedićem, te s mnogim drugim cijenjenim hrvatskim glazbenicima.

Blues-rock album u stilu J.J. Calea, Claptona i Dire Straitsa očekujemo do kraja prosinca u izdanju Croatia Recordsa, a na neslužbenu promociju albuma, uz pokoji cover (među kojima će se, naravno, naći i nešto od Straitsa), te u pratnji S.O.S. benda (Davor Trošelj Pauk - bubnjevi, Milan Maljković - bas, Ivan Štorek - klavijature, Vedran Baotić - gitara) dođite ovog četvrtka.
Ulaz je 20 kn.

Petak 10.12. // Friday Fever - Lula Mira

Ovaj petak slušamo jedan novi bend u zagrebačkom klupskom okruženju (mada su članovi benda daleko od novih). Lula Mira svira Allman brothers, Cream i sličnu mjuzu. Zavirite na njihovu stranicu http://www.myspace.com/lulamira pa se vidimo u petak od 21 sat uz upad od 0 kuna.  

Subota 11.12. // Rock subota - Bob Rock

Ove subote će u klubu Hard Place po prvi puta zasvirati band užasno simpatičnog imena - Bob rock. Oni sviraju obrade bendova poput Cult, AC/DC, Whitesnake, Led Zeppelin, Queen, Rolling Stones... Više podataka o bendu i neke demo snimke mogu se naći na linku: http://www.myspace.com/thebobrock
Upad je 0 kuna a svirka počne od 21.

Nedjelja 12.12. // Dinner Blues Session - Friday at six

U nedjelju nam svira band koji se zove Friday at Six (petak u šest) pa samo da vam još jednom ponovimo da je to u nedjelju. Band je nastao prije tri godine. Od drugih bendova ih izdvaja što su u postavu uvrstili kultni instrument delta bluesa: rifljaču koju svira odlični Nizo.

Potpuni tradicionalni zvuk daje im usna harmonika koju svira Krešo Domjančić, redoviti gost Blues Harp Festa. Logično za ovu postavu, njihov blues nastoji se približiti zvuku starih majstora zanata kao što su Muddy Waters, Sonny Boy Williamson, Little Walter, John Lee Hooker...Provjerite kako zvuči blues na rifljači i poklopajte nekaj besplatno ove nedjelje na Dinner Blues sessionu.

08.12.2010. 10:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh