« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Bob Dylan u Ljubljani 25. lipnja

Bob Dylan će zajedno sa svojim bendom nastupiti u četvrtak, 25.6. u Stožicama I predstaviti presjek svoje dugogodišnje karijere

Dylan na Stožicama
Dylan na Stožicama (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

Ljubljana

,

Bob Dylan

,

koncert

,

Stožice

Bob Dylan čovjek je čija se glazba sluša od davnih 60-tih godina 20.-tog stojeća. Jedan od najprodavanijih I najpoznatijih glazbenika, svojom glazbom utjecao je na generacije glazbenika sa svojih 36 studijskih albuma I preko 120 milijuna prodanih ploča.

Poslijednji album 'Shadows in The Night' u svom je prvom tjednu prodaje osvojio broj jedan Britanske ljestvice te je tako postao najstariji glazbenik, sa svojih 73 godine, koji je osvojio broj jedan te glazbene ljestvice. Ujedno, od njegova prva albuma koji je osvojio prvo mjesto 1963., 'Freewheelin', prošle su 52. godine

Dylan je još 1988. postao član Rock'n Roll dvorane slavnih, a Rolling Stone magazine ga je proglasio za drugog najvećeg glazbenika u povijesti. Predsjednik SAD-a, Barack Obama je 2012. Dylanu predao najveće državno priznanje - medalju slobode te izjavio da u američkoj glazbi ne postoji veći čovjek od njega.

Ulaznice za ovaj koncert, po cijeni od 46 eura na više, u prodaji su od danas isključivo preko interneta na www.eventim.hr, a od ponedjeljka, 23.3. i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Organizator: NuCoast Concerts d.o.o.

20.03.2015. 14:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh