« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
NOVI HIT?

Boa feat Ivana Kindl: Uspomena sna

Glazbu i tekst pjesme „Uspomena sna" potpisuju Mladen Puljiz i Slavko Remenarić koji su, uz Mladena Maleka odgovorni i za aranžman

Boa i Ivana Kindl
Boa i Ivana Kindl (Menart)
Više o

Ivana Kindl

,

spot

,

Boa

,

Uspomena sna

 

Lideri hrvatske art-rock scene, glazbeni sastav BOA još jednom nam donosi glazbeni užitak u obliku dueta sa vrhunskim ženskim vokalom, ovaj put Ivanom Kindl. Nakon svima dobro poznatih dueta u pjesmama „Kao mir" sa Josipom Lisac i „Ne zauvijek" sa Vannom, ovi kreativni glazbenici odabrali su još jedan vrhunski ženski vokal sa hrvatske glazbene scene i u njemu pronašli novu suradnju.

Novi singl BOE u kojem im se pridružuje Ivana Kindl naziva se „Uspomena sna" čiju sjajnu produkciju i ovoga puta potpisuje Mladen Malek, već poznat po suradnji sa nekima od najznačajnijih hrvatskih izvođača. Ovaj put Malek je kreirao atmosferu ljetne ljubavi i sjete, ali i izrazito jakog refrena koji jednostavno 'ne izlazi' iz glave!

Pogledajte kako zvuči novi uradak velike BOE:

Glazbu i tekst pjesme „Uspomena sna" potpisuju Mladen Puljiz i Slavko Remenarić koji su, uz Mladena Maleka odgovorni i za aranžman.

Osim dueta u novoj pjesmi „Uspomena sna", Bou i Ivanu Kindl ove godine veže još jedna posebna priča, a to su nominacije za ovogodišnji Porin, Boe u kategoriji za najbolji alt-rock album, a Ivane Kindl u kategoriji za najbolji ženski vokal. Upravo uz ove činjenice novonastali duet možemo smatrati punim pogotkom!

Uživajte!

Sve o najavama, događanjima, koncertnim i ostalim aktivnostima Boe možete saznati na:

www.grupaboa.com  

http://www.facebook.com/grupa.boa

 

12.04.2013. 18:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh