« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
GDJE SU PARE?

Blokiran račun Nogometnog saveza BiH

Račun je blokiran zbog neizmirivanja poreznih obveza samo dva dana nakon što je za novog izbornika nogometne reprezentacije BiH izabran Safet Sušić

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviant Art)
Više o

blokada

,

Nogometni savez BiH

,

račun

U priopćenju iz Porezne uprave Federacije BiH navodi se kako je raskinut Sporazum o otplati s Nogometnih savezom zato što nisu redovito izmirivali porezna dugovanja u ukupnom iznosu od 805.652 marke (oko 3,1 milijun kuna).

"Porezna uprava FBiH blokirala je transakcijski račun Nogometnog saveza BiH jer nije redovno izmirivao dužne porezne obaveze, odnosno nije redovno vršio uplate mjesečnih rata kao što je utvrđeno Sporazumom o plaćanju duga na rate, zbog čega je sporazum raskinut", navodi se u priopćenju.

Dodaje se kako je Nogometni savez bio upozoren na neredovito izmirivanje poreznih obveza. Iz Porezne uprave FBiH pojašnjavaju da sukladno zakonu slijedi poduzimanje prinudnih mjera od blokade računa te naplati duga od novčanih sredstava poreznog obveznika, popisu i pljenidbi te prodaji imovine a sve radi naplate dužnih poreznih obaveza. (hina/metro-portal)

31.12.2009. 19:11:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh