« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
NIJE MU BILO SUĐENO

Beckhamu žao što je napustio Manchester United

Poznati je nogometaš za United igrao od 1991. do 2003. godine kada je preselio u Real Madrid, a 2007. godine je postao član LA Galaxya

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Real Madrid

,

David Beckham

,

LA Galaxy

,

Manchester United

,

Old Trafford

,

nk milan

Novo pojačanje Milana, David Beckham iznenadio je englesku javnost priznanjem kako žali što je napustio redove Manchester Uniteda.

"Volio bih da nikada nisam napustio Manchester United, no nije mi bilo suđeno ostati", izjavio je David Beckham, koji je početkom siječnja stigao na posudbu u Milan. Beckham je dodao kako zavidi bivšem suigraču Ryanu Giggsu.

"Čast mi je što sam igrao s Giggsom. Drago mi je da sam ga upoznao i kao igrača i kao osobu. United će njemu zauvijek biti dio života." Beckham je za United igrao od 1991. do 2003. godine kada je preselio u Real Madrid, a 2007. godine je postao član LA Galaxya. Trenutačno je na posudbi na San Siru, no uskoro se vraća na Old Trafford jer Milan očekuje susret protiv Manchestera u osmini finala Lige prvaka.

"Manchester United je poseban klub i povratak na Old Trafford će biti za mene prepun emocija. Međutim, sada sam član Milana i nadam se pobjedi na Old Traffordu," naglasio je Beckham. (hina/metro-portal)

03.01.2010. 19:06:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh