« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

Blistavi izgled kože od ranog jutra!

Prikladno vašoj dobi, otkrijte koja NIVEA noćna maska za lice najbolje pristaje potrebama vaše kože i jednostavno ju uključite u svoju rutinu prije spavanja

Probudite se lijepi
Probudite se lijepi (Nivea)
Više o

maska za lice

,

Hyaluron Cellular Filler

,

NIVEA Q10 Power

,

NIVEA Urban Skin Detox

,

noćna maska

Dan ima 24 sata, okvirno 8 sati provedemo radno, 8 sati imamo na raspolaganju za sebe i optimalno 8 sati spavamo. Sigurno ste više puta zaključili da je dan prekratak i da vam uvijek nedostaje još koji sat prije odlaska u krevet kako biste stigli napraviti sve što ste naumili.

NIVEA zna kako pametno iskoristiti vrijeme čak i dok spavate. NIVEA noćne maske za lice zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli omogućit će vam buđenje sa svježom, hidratiziranom, odmornom i mekom kožom. Od sada "beauty sleep" ima potpuno novo značenje - NIVEA noćne maske za lice osim što regeneriraju kožu lica, omogućuju i uštedu vremena koje biste inače u užurbanom rasporedu morali odvojiti za beauty tretman koji sada možete odraditi za vrijeme sna! Napokon se možete potpuno isključiti i uživati u njezi koju vam NIVEA noćne maske za lice pružaju cijelu noć.

Prikladno vašoj dobi, otkrijte koja NIVEA noćna maska za lice najbolje pristaje potrebama vaše kože i jednostavno ju uključite u svoju rutinu prije spavanja - za svježi, mlađi izgled i hidratiziranu kožu bez bora.

NIVEA Urban Skin Detox, Q10 power i Hyaluron Cellular Filler noćne maska za lice lako se nanose i trenutno upijaju, a mogu se koristiti 2 do 3 puta na tjedan, ovisno o potrebama vaše kože za dodatnom njegom.

Dan je prepun štetnih čimbenika i stresnih situacija koji negativno utječu na vašu kožu, ali zahvaljujući obrambenom štitu hranjive formule NIVEA Urban Skin Detox noćne maske za lice koja uključuje antioksidanse, ekstrakt zelenog čaja, hijaluronsku kiselinu i provitamin B5 uspješno ćete ih sve pobijediti. Svojim noćnim detox tretmanom NIVEA Urban Skin Detox noćna maska za lice namijenjena ženama do 35 godina pripremit će kožu na nove dnevne avanture čineći ju mekom i zdravom. Lako se nanosi i trenutno upija, za prekrasan osjećaj svježine i dubinsku hidrataciju kože koja je već idućeg jutra svilenkasta na dodir.

Za žene do 45 godina starosti NIVEA Q10 Power noćna maska za lice bogata kreatinom i koenzimom Q10, omogućuje njegu i buđenje s čvrstom kožom bez bora. Ova učinkovita formula aktivira proizvodnju energije u stanicama, štiti od slobodnih radikala koji ubrzavaju starenje kože i potiče stvaranje kolagena potrebnog za regeneraciju. Zaboravite na stres i prepustite se NIVEA Q10 Power noćnoj maski za lice.

Za dobnu skupinu 45 + NIVEA predstavlja Hyaluron Cellular Filler noćnu masku za lice kao pouzdan tretman protiv starenja koji vraća vašoj koži zdrav i svjež izgled. Njena baršunasta formula s hijaluronom i skvalanom zaglađuje vašu kožu, čini ju zdravijom te smanjuje bore. Osigurava prekrasan osjećaj dubinski hidratizirane kože koja će idućeg jutra biti svilenkasta na dodir.

Upotpunite rutinu prije spavanja i budite se s kožom kao iz snova!

Odaberite masku za lice koja vam najviše odgovara i jednostavno ju nanesite na očišćeno lice, vrat ili dekolte. Nježnim pokretima ju utrljajte i pokušajte umiriti svoje misli, uživati u tišini 5 do 10 minuta dok se maska ne upije. Kada ste to napravili, vrijeme je da se isključite, pred vama je miran san i buđenje s osmijehom na svježem i odmornom licu.

Od siječnja 2019. u prodavaonicama:

NIVEA Urban Skin Detox 50 ml - preporučena maloprodajna cijena 54,90 kuna

NIVEA Q10 Power noćna maska za lice 50 ml - preporučena maloprodajna cijena 109,90 kuna

NIVEA Hyaluron Cellular Filler 50 ml - preporučena maloprodajna cijena 129,90 kuna

01.02.2019. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh