« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Blažević predlaže Mustedanagića za svog pomoćnika

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Ranko Šuvar/CROPIX)
Više o

Ćiro Blažević

,

Miroslav Ćiro Blažević

,

Džemal Mustedanagić

Novi izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević najavio je kako bi njegov prvi pomoćnik na izborničkoj dužnosti mogao biti nekadašnji nogometaš zagrebačkog Dinama Džemal Mustedanagić kojem je Ćiro bio trener još 1982. godine u šampinskoj generaciji Dinama.

"Mustedanagić je vrijedan i nadam se da neće biti problema da ga uzmem za svog suradnika", rekao je Blažević u izjavi koju danas prenosi mostarski internet portal "Pincom info".

Podsjetivši kako je sa Mustedanagićem radio dugo godina, Blažević je istaknuo kako vjeruje da će u njemu "imati vjernog asistenta". Blažević je dodao kako vjeruje da će izborom Mustedanagića za svog prvog pomoćnika zadovoljiti i ukuse čelnika Nogometnog saveza BiH.

"Oko sebe želim okupiti ljude koji su spremni i sposobni preporoditi bosanskohercegovački nogomet."
Miroslav Blažević

Džemal Mustedanagić je rođen u u Bosanskom Novom, ali je nogometnu afirmaciju ostvario igrajući za zagrebački Dinamo. Prije nekoliko godina spominjalo ga se kao kandidata za trenera sarajevskog Željezničara, ali taj angažman nije ostvaren.

Mustedanagić je godinama radio s mladim igračima zagrebačkog Dinama, a nogometni mu stručnjaci ubrajaju u zasluge njegov doprinos u razvoju trojice nogometaša koji su postali i hrvatski reprezentativci: Eduarda da Silve, Vedrana Ćorluke i Ognjena Vukojevića. (HINA/METRO)

18.07.2008. 23:15:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh