« Sport
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
ljubav na tartanu

Blanka Vlašić ima novog dečka?

Izgleda da Blanka ima ukusa za dečke - srce joj je navodno osvojio zgodni norveški bacač koplja

(Getty Images)
Više o

Andreas Thorkildsen

,

Blanka Vlašić

Nakon što su svi mediji veselo objavili da je Janica prekinula sa svojim Borisom, kojeg je cijela zemlja optuživala za odlazak Snježne kraljice s ledenih pista, stvar je spasila Blanka Vlašić. Oduvijek vrlo suzdržana kad se radi o privatnom životu, izgleda da je uhvaćena na djelu, i to s kolegom jednake reputacije.

Andreas Thorkildsen, norveški bacač koplja i nositelj naslova svjetskog prvaka s posljednjeg svjetskog prvenstva, vrijeme je u Berlinu često kratio upravo s Blankom. Tračevi koji se navodno šire iz izvora bliskih našoj atletskoj reprezentaciji govore da Thorkildsen i Blanka nisu pretjerano skrivali svoju međusobnu naklonost.

Inače, Thorkildsen dolazi iz sportske obitelji, otac Tomm bio je i sam bacač koplja, majka Bente trčala je 100 metara s preponama, a u vrh svjetske atletike došao je na Olimpijskim igrama u Ateni osvajanjem zlata. Medalju istog sjaja zaradio je i dvije godine kasnije na Europskom prvenstvu u Goteborgu, dok je na svjetskim prvenstvima dva puta uzastopce bio srebrni, da bi ove godine u Berlinu kompletirao zlatnu seriju.

27.08.2009. 21:21:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh