Metro-portal.hr

objavljeno 27.08.2009. 21:21:40
ljubav na tartanu

Blanka Vlašić ima novog dečka?

Izgleda da Blanka ima ukusa za dečke - srce joj je navodno osvojio zgodni norveški bacač koplja

(Getty Images)

Nakon što su svi mediji veselo objavili da je Janica prekinula sa svojim Borisom, kojeg je cijela zemlja optuživala za odlazak Snježne kraljice s ledenih pista, stvar je spasila Blanka Vlašić. Oduvijek vrlo suzdržana kad se radi o privatnom životu, izgleda da je uhvaćena na djelu, i to s kolegom jednake reputacije.

Andreas Thorkildsen, norveški bacač koplja i nositelj naslova svjetskog prvaka s posljednjeg svjetskog prvenstva, vrijeme je u Berlinu često kratio upravo s Blankom. Tračevi koji se navodno šire iz izvora bliskih našoj atletskoj reprezentaciji govore da Thorkildsen i Blanka nisu pretjerano skrivali svoju međusobnu naklonost.

Inače, Thorkildsen dolazi iz sportske obitelji, otac Tomm bio je i sam bacač koplja, majka Bente trčala je 100 metara s preponama, a u vrh svjetske atletike došao je na Olimpijskim igrama u Ateni osvajanjem zlata. Medalju istog sjaja zaradio je i dvije godine kasnije na Europskom prvenstvu u Goteborgu, dok je na svjetskim prvenstvima dva puta uzastopce bio srebrni, da bi ove godine u Berlinu kompletirao zlatnu seriju.

27.08.2009. 21:21:40
http://metro-portal.hr/blanka-vlasic-ima-novog-decka/20943/