« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
REZULTAT SEZONE

Blanka slavila u Rimu

Blanka Vlašić pobijedila je i na trećem mitingu Dijamantne lige u Rimu i to skokom preko 2.03 metra, što je novi rekord mitinga na stadionu Olimpico

(Getty Images)
Više o

Blanka Vlašić

,

Rim

,

rekord

,

Dijamantna liga

Vlašić je preko 2.03 metra, što i njezin rekord sezone, išla iz drugoga pokušaja, a nakon dva rušenja odustala je od zadnjega pokušaja na 2.05 jer je osigurala pobjedu. Naime, drugo mjesto je osvojila Amerikanka Chauntee Howard s istom visinom (2.03) kao i Blanka, preskočenom također iz drugoga pokušaja, ali je Amerikanka 2.01 preskočila tek iz iz trećeg pokušaja, a Splićanka iz prvoga.

Vlašić nakon tri mitinga ima maksimalnih 12 bodova, a Howard je druga s 6, dok su preostala još četiri natjecanja. Treće mjesto u Rimu osvojila je Spencer Lavern s 1.95 metara. (hina/metro-portal)

10.06.2010. 23:38:21
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Napaljena
    11.06.2010. 02:02
    Branka je faca. Hvala Bogu da je ne razvlačite s glupostima o seksu kao Index, jutarnji i večerjni. U Večernjem danas piše da Blanka sa starim razgovara o seksu, kao da joj je tata neki perverznjak. Kreteni. Malo o porniću, pa malo o tatici i jedna genijalna sportašica je svedena na nivo obične kokoši tipa onih koje kokodaču na Farmi i sličnim debilnim emisijama.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh