« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
RIM

BlackBerry L na BB10 - nove fotografije

Dionice RIM-a ponovno rastu u očekivanju službenog predstavljanja novih BB10 pametnih telefona

BlackBerry 10 serija L?
BlackBerry 10 serija L? (Screenshot)
Više o

Rim

,

BlackBerry

,

Research In Motion

,

BB10

,

serija L

Uređaji BlackBerry serije L bit će prvi modeli pokrenuti pod BlackBerry 10 sustavom i trebali bi početi spašavati RIM-ovo smartphone poslovanje.

Mrežna stranica CrackBerry je prije koji dan objavila niz slika koje pokazuju prototip modela u odnosu na više tradicionalni Bold uređaj. L-serije izgleda ogromna u usporedbi, osim što model je puno tanji i nekako nam dijeli s iPhone 5. 

RIM će predstaviti BlackBerry 10 i potencijalno ovaj smartphone 30. siječnja 2013. To će biti uzbudljivo lansiranje iz više razloga, a jedan je popratni hardver kojim RIM ima posljednju pravu šansu da zatvoriti jaz između sebe, Googlea i Applea .

Za sada su mišljenja stručnjaka polarizirana: Neki komentatori govore da će BB10 biti najbolja stvar koja se dogodila RIMu nakon niza godina neuspjeha, a drugi tvrde da je prekasno za RIM. Ali, RIM-ove dionice su opet porasli ovaj tjedan.

U četvrtak nakon zatvaranja Burze, dionice su završile dan na 12 dolara, prenosi Reuters. RIM CEO Thorsten Heins je iznimno vokalan o novoj platformi i tvrdi da će osigurati rast tvrtke u idućih 10 godina.

Više pročitajte na racunalo.com.

30.11.2012. 07:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh