« Život
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
MAČKE I MIŠA

Bjegunac preko Facebooka provocira policiju

Britanski kriminalac, zatvorski bjegunac, draži policiju svojim porukama putem društvene mreže Facebook na kojoj je, kako se u četvrtak pohvalio, stekao 30.000 "prijatelja"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Facebook)
Više o

Facebook

,

policija

,

bjegunac

Craig "Lazie" Lynch (28), pobjegao je iz zatvora u okrugu Suffolk, u rujnu, gdje je služio sedmogodišnju zatvorsku kaznu za tešku krađu, a kako je vrlo aktivan na internetu u medijima je stekao nadimak "Bjegunac s Facebooka".

Uoči Božića na Facebooku je postavio svoje fotografije uz pečenu puricu i božićne dekoracije te u provokativnoj pozi i ponudio policiji tragove do svoga skrovišta.

Na sam Božić je pak policiji poručio "Sretan Božić. Ja sam to učinio (pobjegao sam), a 27. prosinca ih stresao porukom "Probudite se, momci, vikend je, gdje ćete zaružiti?".

Svi članovi Facebooka ipak ne podržavaju njegove provokacije, te su se oformili skupinu s više stotina članova koje ga žele razotkriti, pa se Lynch osjetio ponukanim da brani svoj ugled riječima: "Ja sam obziran, nisam ni dirnuo ni opljačkao staru damu".

Svi koji imaju nekih saznanja o Lynchu neka ih prijave, poručila je policija i putem glasnogovornika obznanila "Facebook nije baš pouzdan pokazatelj (Lynchova) skrovišta". (hina/metro-portal)

31.12.2009. 15:25:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh