« Iza ogledala
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
DA?

Bizarna teorija zavjere o Stephenu Hawkingu

Ta teorija zavjere, u detalje pismeno obrazložena, tvrdi da je provesor Hawking preminuo u ranim osamdesetim godinama prošlog stoljeća, a cijelo ovo vrijeme mijenjao ga je imitator.

Pravi ili ne?
Pravi ili ne? (Arhiva)
Više o

Stephen Hawking

,

teorije zavjere

Nekoliko tjedana nakon 76.rođendana Stephena Hawkinga, ponovno je osvanula teorija zavjere o renomiranom fizičaru. Ona navodi da je posljednjih tridesetak godina tog znanstvenika bila najobičnija obmana u koju smo svi povjerovali.

Ta teorija zavjere, u detalje pismeno obrazložena, tvrdi da je profesor Hawking preminuo u ranim osamdesetim godinama prošlog stoljeća, a cijelo ovo vrijeme mijenjao ga je imitator.

Autor zavjere, Miles Mathis, tvrdi da je analizirao niz fotografija Hawkingova lica i zubiju kako bi dokazao da profesor kojeg danas poznajemo nije "originalni" Stephen Hawking.

Prema njegovim "otkrićima", pronađen je muškarac sa sličnim nosom i velikim ušima, inače si ne bi toliko sličili. Mathis je napisao nekoliko radova o poznatom fizičaru, a dodaje da nas otkriće ne bi trebalo iznenaditi ako smo upoznati s amiotrofičnom lateralnom sklerozom, bolešću o koje boluje Stephen Hawking.

Statistički, pacijenti koji boluju od takve bolesti rijetko kada dožive više od 52 godine. 

Kada je 1963. Hawkingu postavljena dijagnoza, liječnici su za njega predvidjeli još dvije godine života. 52 godine kasnije on je još uvijek živ.

Upravo to je, prema Mathisu, razlog zašto njegova teorija drži vodu.

No Mathis govori da nema dokaza kojima bi potvrdio da je Hawking mrtav, no smatra da je smrt bila razlogom dovođenja imitatora.

Onda ide i korak dalje, pa kaže da je i imitator mrtav, a Hawkingova današnja pojavljivanja omogućena su zahvaljujući hologramu.

Hawkingove govore također ne smatra vjerodostojnima. Iza njih, kaže, stoji Nasa koja tipka odgovore i šalje ih u njegov kompjuter.

Piše: Andrea Holi
19.01.2018. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh