« Seks
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
TVRDE AUSTRALKE:

Biseksualci su bolji ljubavnici i očevi

Australska studija razbija stereotipe o tome da su biseksualni muškarci nepouzdani

Ono kad se ne možeš odlučiti ...
Ono kad se ne možeš odlučiti ... (Arhiva)
Više o

biseksualnost

,

obitelj

,

biseksualni muškarci

Biseksualni muškarci oduvijek izazivaju kontroverze, naročito među muškom populacijom, a smatra ih se neodlučnima, ženskastima, smušenima ... no, ako ćemo vjerovati ženama koje su bile u vezama s takvim muškarcima - odlični su ljubavnici i očevi!

Australska škola adravstvenog i socijalnog razvoja Deakin intervjuirala je 78  žena koje su bile u vezama sa biseksualnim muškarcima kako bi dobili uvid u obiteljske i intimne odnose između parova.

Istraživanje provedeno na Sveučilištu Deakin u Australiji sada osnova za novu knjigu "Žene u vezama sa biseksualnim muškarcima" Marije Pallotta-Chiarolli. Cilj joj je drazbiti stigmu koja okružuje ove parove.

"Ove veze s pomiješanim orijentacijama je van granica onog što mnogi smatraju 'normalnom' vezom bez obzira radi li se o heteroseksualcima ili homoseksualnim osobama. Nadam se da ću ovom knjigom zaustaviti stereotipe o tome da se biseksualnim muškarcima ne može vjerovati i da imaju tajne afere, da prenose HIV i da zlostavljaju žene. Istina je potpuno suprotna od toga", kazala je Pallotta-Chiarolli

U intervjuu su sudjelovale žene dobi od 19 do 65 godina koje monogame i u vezi s biseksualcima. Izričito tvrde da su oni puno bolji u seksu i da su bolji očevi od heteroseksualaca.

Pa vi sad razmislite ... 

29.08.2016. 22:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh