« Hrvatska
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
VRIJEME

Biometeorološka prognoza od 5. do 7. veljače

Sve do kraja tjedna očekuju nas izrazito nepovoljne biometeorološke prilike koje će uzrokovati mnoge probleme

Tri dana razdražljivog vremena pred nama
Tri dana razdražljivog vremena pred nama (DHMZ)
Više o

biometeorološka prognoza

,

prognoza vremena

,

vrijeme danas

Biometeorološke prilike će u srijedu biti nepovoljne u cijeloj Hrvatskoj, a uz južinu popraćenu zatopljenjem kod ljudi osjetljivih na vrijeme moguće su razdražljivost, glavobolja i nesanica. To će uzrokovati ćudljivo vrijeme, preciznije, promjenljivo do pretežno oblačno, uglavnom u prvom dijelu dana sa slabom kišom koja se u početku može smrzavati na tlu i predmetima. Vjetar slab. Najniža temperatura od -2 do 0, a najviša oko 2°C. 

Otprilike jednako vrijeme očekuje nas i u četvrtak, kad se očekuje kiša tijekom cijelog dana uz maksimalne temperature do 7°C. Nepovoljne biometeorološke prilike u četvrtak uzrokovat će poteškoće kod meteoropata i kroničnih bolesnika. Mogući su bolovi na mjestima ranijih ozljeda, razdražljivost i nesanica, a kronični bolesnici mogu imati pojačane tegobe.

U petak se nastavlja razdoblje nepovoljnog vremenskog utjecaja na ljude porastom temperature i do 11°C, što će meteoropatima uzrokovati nesanicu, manjak koncentracije i razdražljivost, a pojačane tegobe moguće su i kod kroničnih bolesnika.

05.02.2014. 08:31:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    peder
    05.02.2014. 15:43
    Da li isto važi i za pedere.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh