« Zdravlje
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
POBOLJŠANJE U NEDJELJU

Biometeorološka prognoza od 22. do 25. siječnja

Pod utjecajem ciklone biometeorološke prilike bit će nepovoljne u subotu, ali će se nakon toga popraviti

Biometeorološka prognoza
Biometeorološka prognoza (Free Digital Photos)
Više o

biometeorološki uvjeti

,

biometeorološka prognoza

,

biometeorološke prilike

Biometeorološke prilike sutra će biti nepovoljne, ali u nedjelju slijedi poboljšanje koje će se zadržati i početkom idućega tjedna, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod.

U subotu, 22. siječnja, pod utjecajem ciklone biometeorološke prilike bit će nepovoljne. Zbog toga je kod meteoropata moguća razdražljivost, glavobolja i nesanica, a kod kroničnih bolesnika pojačane tegobe. Nepovoljan vremenski utjecaj bit će slabije izražen u središnjoj Hrvatskoj i na sjevernom Jadranu. Skreće se pozornost na zaštitu od hladnoće koja će na Jadranu biti pojačana jakim vjetrom.

U nedjelju, 23. siječnja, bit će i dalje hladno, ali će se biometeorološke prilike postupno poboljšavati, pa će tijekom dana meteoropati i kronični bolesnici osjećati smanjenje tegoba.

Početkom idućega tjedna, u ponedjeljak i utorak, slijedi daljnje poboljšanje. Zbog toga se kod meteoropata i kroničnih bolesnika ne očekuju tegobe uzrokovane vremenskim utjecajem. Povoljne biometeorološke prilike većini će ljudi donijeti miran san i dobro raspoloženje.

Zbog niskih jutarnjih temperatura treba pripaziti na primjerenu zaštitu.

21.01.2011. 12:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh