« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
dva u osam

Bill Clinton poslao samo dva e-maila dok je bio predsjednik SAD-a

Clinton je tehnologiju ismijavao - mobiteli i internet nisu mu bili niti najmanje zanimljivi svih osam godina predsjenikovanja

Bill Clinton
Bill Clinton (Getty Images)
Više o

Bill Clinton

Bill Clinton je možda imao prst na gumbu kojim je mogao pokrenuti nuklearni rat, ali nije bio veliki fan tehnologije. Bivši je američki predsjednik priznao na jednoj konferenciji u New Yorku da je poslao samo dvije e-mail poruke tijekom svoja dva mandata od 1992. do 2000. godine, dok ih je njegovo osoblje poslalo čak 40 milijuna. 

"Poslao sam ukupno dvije e-mail poruke u tom periodu. Jedan našim vojnicima na Jadranu, a jedan Johnu Glennu, koji je u 77. godini postao najstariji čovjek u svemiru", rekao je Clinton.

Kada je Clinton stupio na dužnost zbijao je šale na račun tehnologije i 50 internet stranica koje su tada postojale. Govorio je da su mobilni telefoni tako teški da su najbolji za nabijanje bicepsa.

No, Clinton je do danas promijenio stavove. To govori i njegovo pojavljivanje na konferenciji u New Yorku čiji je cilj promocija i isticanje važnosti informatičkih tehnologija, prenio je Daily Mail.
19.02.2011. 10:56:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh