« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
NOVA MONICA

Bill Clinton ponovno prevario Hillary?

U knjizi američkih novinara tvrdi se da je bivši predsjednik još jednom bio nevjeran suprug

(Getty Images)
Više o

Bill Clinton

,

Belinda Stronach

,

Monica Lewinsky

Nova knjiga novinara Marka Halperina i Johna Heilemanna pod nazivom „Game Change" uzdrmala je američku javnost. Autori, naime, tvrde da je Bill Clinton ponovno prevario svoju suprugu i to za vrijeme dok se ona kandidirala za predsjedničkog kandidata Demokratske stranke.

Halperin i Heilemann, inače novinari Time i New York magazina, u knjizi su se na 400 stranica raspisali o američkoj političkoj sceni i njenim akterima - Sarah Palin, Cindy McCain, Baracku Obami, Billu Clintonu i drugima.

Stranice vezane za bivšeg američkog predsjednika nikako se neće svidjeti Hillary Clinton jer autori tvrde da joj je suprug imao višemjesečnu aferu s dvadeset godina mlađom Belindom Stronach.

„Bill i Belinda nisu imali samo avanturu za jednu noć, nego dužu romantičnu vezu. Pomoćnici Hillary Clinton su za vrijeme njene predizborne kampanje radili sve kako avantura ne bi procurila u javnost", piše u knjizi "Game Change".

Podsjetimo, Bill Clinton je još kao američki predsjednik prvo demantirao a kasnije potvrdio da je suprugu varao s praktikanticom Monicom Lewinsky. Hillary je kasnije u svojoj knjizi napisala da ga je htjela zadaviti kad je čula za prijevaru, a što mu je rekla nakon afere s Belindom nije poznato.

15.01.2010. 07:31:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh