« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
minimalne šanse

Bilić se nada čudu u Andori

Izbornik je objavio sastav za posljednju kvalifikacijsku utakmicu u kojoj najavljuje pobjedu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Cropix)
Više o

Kazahstan - Hrvatska

,

sp afrika kvalifikacije

,

sastav za Kazahstan

Hrvatski reprezentativci će po posljednji put u ovom kvalifikacijskom ciklusu istrčati na travnjak i tražiti pobjedu u utakmici koja najvjerojatnije neće ništa značiti.

Slaven Bilić realno procjenjuje mogućnost da momčad koja do sada nije osvojila niti jedan bod bude ozbiljan suparnik Ukrajini, ali se ipak nada: "Iako je šansa minimalna, mi smo još uvijek u igri. Čekamo da vidimo što će biti u Andori, a ne nadamo se previše."

Nakon brojnih ozljeda i incidenta u Rovinju, stručnom stožeru bitno je sužen manevarski prostor pa u sastavu nema puno iznenađenja.

Na travnjak Astana Arene će istrčati: Runje - Ćorluka, Lovren, Kovač, Pranjić - Srna, Vukojević, Kranjčar, Rakitić - Mandžukić, Klasnić.

O debitantu u prvih jedanaest, igraču Dinama Dejanu Lovrenu, Bilić je rekao: "Lovrena vidim na mjestu stopera, a po nama u stručnom stožeru, on će sigurno biti svjetska klasa."

"Želimo završiti s pobjedom i napravit ćemo sve da kvalifikacijski ciklus završimo uspjehom, a ako se u Andori dogodi čudo, poslat ću i vratara u kazahstanski šesnaesterac.", zaključio je izbornik.

Robert Kovač nije se htio osvrtati na eventualni kraj reprezentativne karijere niti na nemile događaje u Rovinju: "Svi smo fokusirani i uz respekt kazahstanskoj reprezentaciji idemo na pobjedu."

13.10.2009. 11:42:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh