« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Bilić i Drogba zajedno u Real Madrid?

Drogbin dolazak u Real je dogovoren, a Slaven Bilić bio bi promjena koju Real treba, kaže Eduardo Garcia, kandidat za predsjednika kluba.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Real Madrid

,

Slaven Bilić

,

Kaka

,

transfer

,

Cristiano Ronaldo

,

David Villa

,

David Silva

,

Didier Drogba

,

Florentino Perez

,

Eduardo Garcia

,

Lorenzo Sainz

,

Ramon Calderon

,

Juan Villalonga

,

Stevena Gerrard

,

Xabi Alonso

Jedan od kandidata za novog predsjednika španjolskog nogometnog velikana Real Madrida, 29-godišnji stručnjak iz informatičkih tehnologija, Eduardo Garcia najavio je dolazak Slavena Bilića i Didiera Drogbe u "Kraljevski klub" ukoliko on postane Realov predsjednik.

Garcia je u razgovoru za španjolsku novinsku agenciju EFE istaknuo kako Realu treba karizmatičan i ambiciozan stručnjak kao što je to izbornik hrvatske reprezentacije.

"Realu su potrebne promjene, ne radikalne, međutim promjene u strukturi kluba. Treba nam trener koji će donijeti novi vjetar u svlačionicu, treba nam stručnjak koji ima karizmu, ali i znanje, a to je Slaven Bilić," kazao je Garcia dodavši kako će njegovo prvo igračko pojačanje biti napadač Chelsea.

"Drogbin dolazak u Real je dogovoren. Uvjeren sam kako bi Drogba bio najveći 'nogometni ubojica' u Primeri."

Izbori za novog predsjednika Real Madrida održat će se 14. lipnja ove godine, a osim Garcie kao mogući kandidati spominju se i bivši predsjednici Florentino Perez, Lorenzo Sainz i Ramon Calderon, te Juan Villalonga. Prema pisanju španjolskih medija najviše izgleda za pobjedu ima Perez koji je vodio Real od 2000. do 2006. godine.

Perez je bio tvorac "Galacticosa" i doveo je u klub Luisa Figa, Zinedine Zidanea, Ronalda, Davida Beckhama i Michaela Owena. Perez i sada obećava dolazak velikih zvijezda, a na njegovoj listi želja su Cristiano Ronaldo, Kaka, Stevena Gerrard, Xabi Alonso, David Villa i David Silva. (hina/metro-portal)

06.05.2009. 20:00:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh