Metro-portal.hr

objavljeno 06.05.2009. 20:00:01

Bilić i Drogba zajedno u Real Madrid?

Drogbin dolazak u Real je dogovoren, a Slaven Bilić bio bi promjena koju Real treba, kaže Eduardo Garcia, kandidat za predsjednika kluba.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Jedan od kandidata za novog predsjednika španjolskog nogometnog velikana Real Madrida, 29-godišnji stručnjak iz informatičkih tehnologija, Eduardo Garcia najavio je dolazak Slavena Bilića i Didiera Drogbe u "Kraljevski klub" ukoliko on postane Realov predsjednik.

Garcia je u razgovoru za španjolsku novinsku agenciju EFE istaknuo kako Realu treba karizmatičan i ambiciozan stručnjak kao što je to izbornik hrvatske reprezentacije.

"Realu su potrebne promjene, ne radikalne, međutim promjene u strukturi kluba. Treba nam trener koji će donijeti novi vjetar u svlačionicu, treba nam stručnjak koji ima karizmu, ali i znanje, a to je Slaven Bilić," kazao je Garcia dodavši kako će njegovo prvo igračko pojačanje biti napadač Chelsea.

"Drogbin dolazak u Real je dogovoren. Uvjeren sam kako bi Drogba bio najveći 'nogometni ubojica' u Primeri."

Izbori za novog predsjednika Real Madrida održat će se 14. lipnja ove godine, a osim Garcie kao mogući kandidati spominju se i bivši predsjednici Florentino Perez, Lorenzo Sainz i Ramon Calderon, te Juan Villalonga. Prema pisanju španjolskih medija najviše izgleda za pobjedu ima Perez koji je vodio Real od 2000. do 2006. godine.

Perez je bio tvorac "Galacticosa" i doveo je u klub Luisa Figa, Zinedine Zidanea, Ronalda, Davida Beckhama i Michaela Owena. Perez i sada obećava dolazak velikih zvijezda, a na njegovoj listi želja su Cristiano Ronaldo, Kaka, Stevena Gerrard, Xabi Alonso, David Villa i David Silva. (hina/metro-portal)

06.05.2009. 20:00:01
http://metro-portal.hr/bilic-i-drogba-zajedno-u-real-madrid/17416/