« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
SKIJANJE NA SLJEMENU

Bijela livada i Zeleni spust otvoreni za skijaše

Iz Holdinga javljaju da su cijene skijaških karata smanjene sve do ponovnog puštanja u pogon žičare trosjed

Fotografija vijesti
Više o

Sljeme

,

skijanje

,

žičara

,

Bijela livada

,

Zeleni spust

Na Sljemenu su za rekreativno skijanje na raspolaganju Bijela livada i Zeleni spust, a cijene skijaških karata su smanjene sve do ponovnog puštanja u pogon žičare trosjed, izvijestio je jutros Zagrebački holding - podružnica Upravljanje sportskim objektima, javlja Hina.

Navodi da su prošlog tjedna redovnom dnevnom kontrolom sustava žičare trosjed uočene nepravilnosti u radu pogonskog reduktora. S obzirom da se to poklopilo s terminom obvezne kontrole pogonskog reduktora nakon određenog broja sati rada, demontiran je sklop na kojem je registrirana nepravilnost rada i detaljno pregledan. Uočeno je oštećenje zupčanika, te je zamijenjen.

"Iz sigurnosnih razloga, uz probni rad žičare, dodatna ispitivanja i analize provode stručnjaci Fakulteta strojarstva i brodogradnje", navode u Zagrebačkom holdingu - podružnici Upravljanje sportskim objektima.

Očekuju da će, nakon ispitivanja i analiza, uskoro biti poznati rezultati i sigurnosni status sklopa reduktora, nakon čega će biti objavljena informacija o radu žičare trosjed za građanstvo.

29.02.2012. 11:05:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh