« Život
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
ULIČNA PRAVDA

Biciklom zaustavio pljačkaše

POGLEDAJTE VIDEO - Sigurnosne kamere snimile su biciklista koji kung fu potezom ruši s motora dvojicu pljačkaša u bijegu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Youtube)
Više o

Kina

,

pljačka

,

bicikl

Pljačkaši su vjerojatno ukrali torbicu od žene, na ulicama kineskog grada Wenzohua, a ona je potrčala za njima vičići: ˝Zaustavite lopove!˝

No umjesto da se i sam udalji s mjesta događaja, kako bi većina učinila, biciklist koji se u tom trenutku tamo zatekao, mirno je sišao sa svojeg prijevoznog sredstva, te pričekao bjegunce. Kada su mu se lopovi, koji su bježali na mopedu približili, nonšalantno je uzeo bicikl, zavitlao prema njima i oborio ih na zemlju.

Zatim je u stilu Clinta Eastwooda, polagano krenuo prema ukradenoj torbici. No kada su se pljačkaši pridigli i potrčali prema njemu, brzo je dao petama vjetra, ostavljajući bicikl za sobom. Kako prenosi portal nowpublic.com, pljačkaši su pokušali uhvatiti biciklista, ali su brzo odustali te sami nastavili bježati.

Cijela situacija dala je dovoljno vremena zaštitarima da stignu na mjesto događaja i uhvate drske lopove. Premda kamera to nije snimila, torbica je na kraju vraćena vlasnici.

31.12.2009. 18:04:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh