« Zagreb
objavljeno prije 9 godina
AKCIJA

Biciklom na posao

Sindikat biciklista će u ponedjeljak, 1. lipnja započeti jednomjesečnu kampanju "Biciklom na posao", kako bi što više ljudi potaknulo da počnu barem povremeno koristiti bicikl za put na posao

Krenite na posao - biciklom
Krenite na posao - biciklom (Arhiva)
Više o

biciklom na posao

,

akcija

,

Sindikat biciklista

Početak kampanje Biciklom na posao počet će simboličnom akcijom kraj brojača bicikala u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici te na još dva mjesta, gdje će od 7 do 9 sati volonteri dijeliti simbolične poklone svima koji su krenuli taj dan biciklom na posao.

Sindikat u priopćenju navodi kako će kampanja "Biciklom na posao" trajati do 28. lipnja.

Osim zaposlenicima, kampanja je osmišljena i tako da pomogne poslodavcima da osnaže kulturu bicikliranja među svojim zaposlenicima. Poslodavci tako uz pomoć savjeta Sindikata biciklista mogu osigurati bolje biciklističke uvjete svojim zaposlencima na radnom mjestu - prikladnijim ulazima za bicikle, sigurnim parkiralištima i primjerenim garderobama, kažu u sindikatu.

"Kroz kampanju očekujemo da će se razviti i natjecanje među samim organizacijama i njihovim odjelima da se pokaže tko će uspjeti motivirati veći postotak svojih zaposlenika na sudjelovanje. Za one najuspješnije imamo i posebne nagrade", napomenuo je Vladimir Halgota iz Sindikata biciklista.

Projekt je financijski podržan od strane Intelligent Energy Europe programa EU, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te Grada Zagreba.

01.06.2015. 12:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh