« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
ERDINGER ALKOHOLFREI

Bezalkoholno pivo postalo omiljeni napitak sportaša

Hladno pivo do sada je bilo rezervirano za gledatelje na sportskim događajima, no novi je trend da im se i sportaši pridružuju u ispijanju piva

100 postotna izvedba, 100 postotni oporavak
100 postotna izvedba, 100 postotni oporavak (Shutterstock)
Više o

sport

,

bezalkoholno pivo

,

piće za sportaše

Bavarska pivovara Erdinger reklamira svoje bezalkoholno pivo kao najnovije piće za sportaše, dijeleći ga na cilju sportskih utrka i hvaleći njegova regenerativna svojstva, prenosi Hina. Za razliku od Gatoradea i drugih uobičajenih sportskih napitaka, Erdinger Alkoholfrei se servira s pjenušavim vrhom i dolazi u samo jednoj boji - zlatnoj.

Više vrhunskih sportaša iz Europe uživalo je u tom piću iz divovskih krigli na pobjedničkom postolju Svjetskog kupa u biatlonu, održanog ovoga mjeseca na sjeveru američke savezne države Maine.

Erdinger Alkoholfrei se reklamira sa sloganom "100 postotna izvedba, 100 postotni oporavak" kao izotoničan, vitaminima bogati napitak bez aditiva, s prirodnom regenerativnom snagom koja pomaže sportašima da se oporave od naprezanja. Drugim riječima, to je osvježenje bogato ugljikohidratima bez alkoholne omamljenosti običnog piva ili nervoze koju izazivaju neki energetski napitci.

22.02.2011. 08:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh