« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
SUHO I SUNČANO

Bez novih oborina do Nove godine

Državni hidrometeorološki zavod prognozira da će sljedećih dana - do Nove godine na Jadranu biti suho i djelomice sunčano vrijeme, a na Novu godinu na jugu je moguća i kiša

U unutrašnjosti oblačno vrijeme, mjestimice s maglom
U unutrašnjosti oblačno vrijeme, mjestimice s maglom (Cropix)
Više o

snijeg

,

vrijeme

,

Nova godina

,

oborine

Dežurni prognostičar DHMZ-a rekao je kako se na Jadranu očekuje suho, djelomice sunčano vrijeme, u petak ponegdje na sjevernom dijelu s maglom. U subotu, na Novu godinu na jugu Jadrana, uz više oblaka, ponegdje može pasti i malo kiše. Idućih se dana u unutrašnjosti Hrvatske očekuje umjereno do pretežito oblačno vrijeme, mjestimice s maglom, koja se u petak u nizinama ponegdje može zadržati i veći dio dana.

Jutra će biti hladna, a dnevna temperatura kretat će se od minus dva do plus dva Celzijeva stupnja i ovisit će o tome koliko dugo bude trajala magla. Na Jadranu će jutarnja temperatura biti od četiri do šest Celzijevih stupnjeva, a dnevna od devet do 12.

Jutros u sedam sati u Crnom lugu na Risnjaku izmjereno je 17 stupnjeva ispod ništice, a u Dubrovniku i na Palagruži četiri stupnja. Danas je u Hrvatskoj djelomice sunčano s umjerenom, prolazno i povećanom naoblakom, a uglavnom samo navečer i u noći u Baranji i u gorskim predjelima ponegdje može biti i neznatnog snijega. Vjetar većinom slab, a na Jadranu slaba do umjerena bura. Najviša dnevna temperatura zraka između minus tri i dva Celzijeva stupnja, u unutrašnjosti Dalmacije od dva do pet, a na Jadranu od sedam do 11 stupnjeva.

Sutra se u Hrvatskoj očekuje djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, a ujutro u unutrašnjosti mjestimice i s maglom. Vjetar slab, na Jadranu slaba do umjerena bura, a na otvorenome moru sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka sutra će biti uglavnom od minus 11 do minus šest Celzijevih stupnjeva, a na Jadranu od jedan do šest. Najviša dnevna temperatura bit će između minus tri i dva Celzijeva stupnja, a na Jadranu između 8 i 12 stupnjeva. (hina/metro-portal)

28.12.2010. 15:30:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh