« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
BOLOVI U KOLJENU

Bez Modrića u početnom sastavu

Slaven Bilić Modrića neće koristiti protiv Andore ako to neće biti potrebno.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damir Krajač, CROPIX)
Više o

Luka Modrić

,

Slaven Bilić

,

Danijel Subašić

,

SP 2010.

,

Vedran Runje

,

kvalifikacije za SP

,

Hrvatska - Andora

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić zbog bolova u koljenu neće biti u početnoj postavi hrvatske reprezentacije na sutrašnjoj utakmici kvalifikacija za SP 2010. u gostima protiv Andore.

Iako je Modrić odradio trening u ponedjeljak, izbornik Slaven Bilić danas je objavio kako Modrića neće koristiti protiv Andore ako to neće biti potrebno.

U Andoru nije otputovao ni vratar francuskog Lensa Vedran Runje, koji je u prvenstvenom susretu ozlijedio koljeno. To znači da će pričuvni vratar biti Hajdukovac Danijel Subašić.

Protiv Andore trebali bi zaigrati vratar Pletikosa, u obrani Ćorluka, Vejić, Križanac i Čale, u veznom redu će biti Srna, Kranjčar, Jurić i Rakitić, a napadački dvojac činit će Klasnić i Eduardo.

Kad je u pitanju Andora, plan je uvijek isti, "što prije zabiti".

"No, to ne znači da moramo zabiti u prvih 20 minuta. Moramo biti strpljivi. Oni će se koncentrirati pred svojim 16-ercem, prostora će biti malo i zato protok lopte mora biti brz", naglasio je izbornik Bilić.

Sutrašnji dvoboj Andore i Hrvatske počinje u 20,30 sati. Također, sutra se na Wembleyju sastaju Engleska i Ukrajina, naši najveći suparnici u borbi za plasman na SP u Južnoj Africi. (hina/metro-portal)

31.03.2009. 17:44:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh