« Knjiga
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Donne di Cuori

Berlusconi se oglasio u knjizi Brune Vespe

U 'Kraljicama srca' Berlusconi ne nudi isprike nego, uspoređujući se s Henrikom VIII., tvrdi da bi se na njegovom mjestu svi ponašali kao on

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Predrag M. Azdejković)
Više o

Silvio Berlusconi

,

Donne di Cuori

,

Bruno Vespa

Talijanski premijer Silvio Berlusconi iznio je u knjizi, koju je napisao njemu naklonjen novinar, svoja gledišta o vlasti i pokušao razjasniti njegove sudske procese i navodne ljubavne i seksualne avanture.

Knjiga "Donne di Cuori", odnosno Kraljice srca, pisana je u obliku niza iscrpnih razgovora a u njoj Berlusconi pokušava razjasniti svoj odnos s napuljskom tinejdžericom Noemi Letizijom i njegove navodnim orgije s prostitutkama.

U knjizi koju je napisao priznati talijanski novinar Bruno Vespa talijanski premijer ne nudi isprike, primjećuje milanski list Corriere della Sera, nego sugerira da bi svatko to činio na njegovom mjestu.

Berlusconi svoje nevolje, od njegove slabosti prema lijepim ženama do osobnih muka uzrokovanih teretom vlasti, uspoređuje s onima s kojima su se suočavali i drugi vladari i čelnici, od Henrika VIII. do francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja.

Medijski odjek knjige, međutim, nije bio sasvim pozitivan pa tako rimski list La Repubblica ocjenjuje da je knjiga "nepotpuna, netočna i kasni 175 dana". (hina/metro-portal)

06.11.2009. 15:08:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh