« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
ZAVRŠENA STVAR

Berbatov se ne želi vratiti u bugarsku reprezentaciju

Niti Lothar Matthäus, novi izbornik bugarske nogometne reprezentacije, nije uspio nagovoriti Dimitra Berbatova da se vrati

Dimitar Berbatov
Dimitar Berbatov (Getty Images)
Više o

živa

,

Muslimansko bratstvo

Novi izbornik bugarske nogometne reprezentacije Lothar Matthäus nije uspio nagovoriti napadača Manchester Uniteda Dimitra Berbatova da se vrati u reprezentaciju.

"Nekoliko smo puta razgovarali, no nisam uspio. Berbatov se ne želi vratiti u reprezentaciju," kazala je njemačka nogometna legenda koja je bugarsku vrstu preuzela početkom mjeseca. "Mislio sam da neće odbiti poziv, no nisam ga uspio nagovoriti. Za mene je ta stvar završena i priliku će dobiti drugi igrači," dodao je Matthaus.

Berbatov je u dresu reprezentacije odigrao 77 utakmica i zabio 48 golova. Od reprezentacije se oprostio u svibnju ove godine.

Bugarska je otvorila kvalifikacije za EP 2012. godine porazom u Engleskoj (0:4), a potom i u Sofiji od Crne Gore (0:1) koju vodi hrvatski stručnjak Zlatko Kranjčar. Nakon dva uvodna poraza Stanimir Stoilov je podnio ostavku, a naslijedio ga je Lothar Matthäus. (hina/metro-portal)

30.09.2010. 20:06:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh